We Share vam štedi novac! Evo i kako…

we share usteda kancelarija 1

We Share vam štedi novac! Evo i kako…

Nakon 2020. godine koja nas je sve pogodila, kako finansijski tako i mentalno, potrebno je da se uložimo kolektivno u napredak i obnovu stabilnosti. Svesni smo posledica pandemije, kao i promena koje su se dogodile i odredile način na koji poslovni svet funkcioniše. Jedno od glavih pitanja je koncept poslovnog prostora i koje sve uslove treba da jedan poslovni prostor da ispuni kako bi preduzetnici, menadžeri i timovi njime bili zadovoljni. Pre svega toga, postavlja se pitanje kako će se vlasnici poslovanja uopšte odnositi prema organizaciji rada i kancelarijama.

Prethodna godina pokazala je da je rad na daljinu moguć i time uticala na percepciju poslovnih prostora, kancelarija i mesta za rad u celini. Većina kompanija svoje timove i dalje drži na radu od kuće premda se taj trend menja, polako ali sigurno. Mogućnost rada od kuće otvorila je i novu mogućnost da poslovanja uštede novac na samom poslovnom prostoru, kancelariji ili bilo kom mestu koje je predviđeno samo za rad tima i/ili pojednica. Troškovi tradicionalne kancelarije su veliki, pogotovo ako govorimo o većim timovima tako da je vrlo razumno zašto se kompanije odlučuju da smanje troškove održavanja radnog prostora u situaciji u kojoj svoje napore ulažu u to da opstanu na tržištu. Da li je rad od kuće krajnji odgovor na svako pitanje ili ipak postoji i drugo rešenje da uštedite novac, a u isto vreme obezbedite svom timu i sebi kvalitetan radni prostor biće tema ovog bloga.

we share usteda kancelarija 1

U poslednjih godinu dana imali smo priliku da sagledamo situaciju sa obe strane – kao vlasnici poslovanja ali i kao klijenti. Naš zaključak je da imati radni prostor ipak može biti od presudnog značaja za razvoj jer timski rad, fokus i disciplina koju odlazak u kancelariju pruža sastavni su deo uspeha. Uspostavljanje rutine, koja omogućuje koncentraciju i organizaciju dana, ispostavilo se lakšim kada se u jednačinu uvede odlazak na posao, odnosno u prostor predviđen samo za rad. Naš tim je svakako ovo dokazao i u praksi. Brzina kojom obavljamo zadatke, zadovoljstvo učinkom i podrška koju pružamo jedni drugima povećava se kada smo zajedno u prostoru.

Upravo nas je to motivisalo da razmislimo na koji način možemo da prilagodimo našu ponudu tako da i vi možete sebi da priuštite kvalitetan radni prostor, a u isto vreme da štedite novac.

4 načina na koji vam We Share opremljene kancelarije pomažu da uštedite:

PRODUKTIVNOST TIMA

Svima nam je pomalo promakla činjenica da efikasan rad i produktivnost direktno utiču na veće prihode ali i na uštedu. Ovo je potpuno razumno, svi smo se bavili prilagođavanjem, adaptacijom na novu situaciju i reorganizacijom poslovanja, navika i sistema rada. Rad od kuće doneo je benefite uštede na kancelariji ali je uticao na produktivnost i krajnje rezultate. Kako to produktivnost utiče na uštedu?

Što je veća produktivnost tima više se štedi novac na ulaganje u nove članove, štedi se vreme na obavljanje zadataka samim tim i obim posla se povećava, a kavlitet koji je direktan proizvod produktivnosti omogućuje da krajnji klijenti i saradnici budu zadovoljni i da nas preporuče.

U tom pogledu, We Share poslovni prostori nude vam potpuno opremljene prostore. Prostori su odmah useljivi, a pored toga optimizovali smo ponudu, tako da odgovara trenutnoj situaciji.

FLEKSIBILNOST PROSTORA

Na prvom mestu, treba imati u vidu da u We Share prostoru plaćate samo svoj kancelarijski prostor i to po kvadratu, a ne po broju članova tima. Kod tradicionalnih kancelarija, morate da mislite na sve od toaleta, preko kuhinje do sala za sastanke. To u našim poslovnim prostorima nije slučaj. Toalet, terasa, kuhinja, sale za sastanke, nameštaj – sve vam je dostupno na korišćenje. Takođe, ako širite tim – tu smo da vas podržimo. Ako ga smanjujete – važi isti princip. Na taj način obebeđujete sebi kvalitetan poslovni prostor i štedite vreme i novac koji bi vam bio neophodan da pronađete, adaptirate i opremite poslovni prostor. Da ne govorimo o tome da unapred morate da mislite na širenje tima i šta ako do toga dođe. Mi o svemu tome mislimo za vas!

we share usteda poslovni prostor

ODRŽAVANJE PROSTORA JE UKLJUČENO U CENU

Računi su uračunati u mesečni zakup, a ni na čišćenje ne morate da mislite jer smo i to obezbedili. U tom pogledu, vi zapravo štedite novac koji biste bili prinuđeni da ulažete u održavanje kancelarije na nedeljnom nivou, velike račune za Infostan i mesečne dažbine, internet i slično. Pored toga, štedite i na preseljenju jer naše kancelarije su u potpunosti opremljene i samo je potrebno da dođete.

we share usteda kancelarija

SARADNJA (NETWORKING)

Kada govorimo o mogućnosti da se povežete sa drugim profesionalcima i stručnjacima iz različitih oblasti, govorimo o potencijalu mnogo većem od uštede. Da, naravno da će savet, tuđe iskustvo ili razgovor uz kafu na pauzi biti koristan jer ćete čuti nešto što vam je neophodno kako biste rešili gorući problem i na taj način vam uštedeti vreme i novac koji biste inače uložili u konsultacije. Međutim, u We Share poslovnim prostorima možete upoznati i buduće klijente, saradnike ili dobiti preporuke koje će vam zapravo doneti novac. Mogućnosti za saradnju su neograničene, na vama je samo da ih iskoristite jednom kada se uselite u kancelariju.

Mi smo tu da vaš podržimo da poslovanje podignete na viši nivo! Ako želite da zakažete obilazak prostora – kontakrijate nas ovde i zakažite vaš termin.

Čekamo vas sa nestrpljenjem.

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korišćenjem kolačića (cookies)

Više o tome možete pronaći u našoj Politici privatnosti i Kolačićima