Moderno poslovno okruženje, razvoj različitih vidova poslovanja i tehnologije dovelo je do novih potreba tržišta. Internet je omogućio da radimo na diljinu ili od kuće, a takođe nam je omogućio da plasiramo svoje proizvode ili usluge i vodimo poslovanj striktno online. To je uzrokovalo da kompanije i preduzetnici imaju priliku da rade u novom internet okruženju, međutim u isto vreme susreću se sa tehničkim problemima koji mogu direktno uticati na uspeh i učinak njihovog poslovanja. Za stabilno poslovanje neophodna je struktura koja omogućuje da svaki aspekt nesmetano funkcioniše.

Upravo zato se rađa ideja virtuelne kancelarija. Virtuelna kancelarija omogućuje da vodite poslovanje u miru. Najbolji način da vam predočimo prednosti virtuelne kancelarije je da vam objasnimo koje sve usluge ulaze u okvir posedovanja takvog tipa kancelarije u WeShare prostorima i koje smo sve benefite uočili da ima kroz iskustvo korisnika.

Šta sve ulazi u opis virtuelne kancelarije u WeShare prostorima?

Registracija adrese

Svi znamo da bez fizičke adrese (poslovnice) nije moguće registrovati bilo koji vid poslovanja na teritoriji Republike Srbije. Takođe znamo da registrovanje poslovanja na kućnoj adresi može biti odlično rešenje na neko vreme jer kada obaveze krenu da se gomilaju, a sam proces rada komplikuje – shvatamo da nam treba pomoć. Treća stvar u nizu, ima najmanji uticaj ali je bitna – utisak koji adresa ostavlja. Možemo da negiramo uticaj „prvog utiska“, a možemo i da prihvatimo da prestižne adrese utiču na percepciju kako potncijalnih poslovnih partnera, tako i krajnjih korisnika.

WeShare poslovni prostor nudi tri adrese na atraktivnim lokcijama u Beogradu: Bulevar Mihajla Pupina 115, Žorža Klemensoa 19 i Resavska 31. Imate mogućnost izbora dela grada, a sva tri prostora nalaze se u okviru poslovnih (biznis) centara što daje poseban značaj vašem poslovanju. Naši korisnici biraju adrese u odnosu na mnogo različitih faktora – blizina adresi stanovanja, blizina drugih objekata poput banka, restorana i slično. Svakako, ono što im predstavlja veliki plus je činjenica da se njihovo poslovanju vezuje za adrese koje su već poznate kao biznis centri, što odaje utisak poslovnosti, profesionalnosti i sigurnosti saradnicima i korisnicima.

Administrativni poslovi

Kada zakupite Virtuelnu kancelariju u jednom od WeShare poslovnih prostora obezbeđujete sebi asistenta. Šta to znači?

Sva pošta koja se tiče tvog poslovanja može da stiže kod nas. Mi ćemo je pratiti, plaćati račune, preuzimati pošiljke i o tome te redovno obaveštavati. Na taj način, administrativni poslovi prelaze na nas, a tebi ostaje slobodno vreme koje možeš nesmetano da koristiš i investiraš u razvoj i izgradnju stabilnog poslovanja.

Pored toga, rado ćemo primati sve tvoje telefonske pozive. Možemo mi da odgovaramo na njih u skladu sa tvojim uputstvima, možemo da ih presumeravamo na tebe – izbor je tvoj!

Ovo ti je omogućuje fokus i kontrolu nad vremenom i prostorom. Ti biraš kada ćeš odgovoriti na koji poziv, koji pozivi su ti bitni i hitni i treba uvek da budu preusmereni na tebe, a ipak ćeš pokazati poštovanje partnerima i klijentima na način da će im se neko javiti na telefon i dati im informacije o tome kada ćeš biti u mogućnosti da odgovoriš.

Zaključak

Bilo da si preduzetnik , freelancer ili kompanija – imaš mogućnost da izabereš da tvoje poslovanje bude registrovano na adresi poslovnog centra plus da neko vodi računa o administraciji! Zapravo, imaš izbor da predstaviš sebe i svoje poslovanje kao profesionalno i pouzadno dok istovremeno rasterećuješ sebe i omogućuješ si mir, fokus i stabilnost tokom rada.

Mi smo tu da te podržimo i pružimo ti najbolju uslugu.

Čekamo te!