Već dugo pričamo o tome šta sve pokriva ponuda u We Share poslovnim prostorima, koje su vam usluge na raspolaganju i na koji način mogu da vam koriste i doprinesu razvoju vašeg poslovanja.

Toliko smo pisali o tome da nam je subjektivni osećaj da vam je svima jasno da imamo najbolje opremljene kancelarije u gradu, da su vam dostupne konferencijske sale i sale za sastanke, da imamo posebne prostorije za telefonske razgovore i online sastanke, da je tu i brzi optički internet i naravno zajedničke prostorije, poput kuhinje i terase. Ah da, za preduzetnike koji svoje poslovanje baziraju na online poslovanju tu su i virtuelne kancelarije koje nude mogućnost registracije poslovanja na jednoj od naše tri super kul adrese u gradu. Pored toga, preuzimamo i ulogu poštara – primanja i slanja pošte i sekretarice: primamo i preusmeravamo pozive. Tu smo i da vas ugostimo ako vam treba sala za konferencije na sat. Sve u svemu, doslovno smo obezbedili sve da vi ne morate uopšte da tražite dalje, dođete kod nas i mi vam sve damo „na tacni“.

I to je taj tehnički deo koji vam nudimo. Međutim mi nudimo daleko više od vrhunskog Steelcase kancelarijskog nameštaja, privatnih kancelarija koje su pune prirodnog svetla, sale u koje možete da dovedete svoje partnere i klijente i da ih apsolutno oduševite i osoblje koje je tu da vam uvek pruži podršku. Mnogo nam teško pada kada o We Share-u mislite kao o pukom poslovnom prostoru koji je tu da u njemu provedete 8 sati radnog vremena i onda nas napustite, a vratite nam se samo kada smo vam potrebni da vam pružimo najbolje uslove za rad. Mi imamo emocije! I želimo da ih podelimo sa vama… To je bio deo naše novogodišnje odluke: da bude otvoreniji prema svojim emocijama. Pored toga da otvorimo novi prostor. Pa pošto smo ovo sa novim prostorom pokrenuli, odlučili smo da pokrenemo i ovo sa emocijama, a sve u cilju da vam pokažemo koliko smo spremni da ponudimo. I evo, sada i ovde se otvaramo u potpunosti, ostajemo ogoljeni pred svetom… U nadi da ćete nas voleti još više posle ovoga. Ako je to uopšte i moguće.

We Share prostori imaju dušu!

Lepo ste ovo pročitali. U svaki We Share prostor utkana je ideja, vera da Beograd i svaki manager, direktnor, preduzetnik, preduzetnica, tim zaslužuje da radi u poslovnom prostoru koji mu garantuje opuštenost, mir i fokus. Krenuli smo od pretpostavke da ako mi želimo najbolje za sebe postoje ljudi koji to isto žele. Dugo smo tražili idealne lokacije, pravi nameštaj, položaj u odnosu na Sunce, boje, rasporede, venecijanere, merili protok interneta, birali kada ćemo potpisati ugovore kako bi položaj planeta bio idealan da bi nas pratila pozitivna energija koju želimo da prenesemo na vas… Da li znate koliko je teško biti strpljiv i čekati da bude mlad mesec jer je to idealno vreme za nove početke? Mi znamo. Okadili smo prostor, sebe, članove tima, saradnike, partnere i pustili želju u Univerzum da nikada, ali bukvalno nikada, vi ne morate da radite isto. I taj proces smo ponovili tri puta. Jer kao što znate We Share nudi kancelarijski prostor na tri adrese i četvrta je u povoju.
Nakon toga smo seli i dugo razmišljali o tome šta sve može da vam bude potrebno i od koristi. Onda smo sve to obezbedili i svaku uslugu smo polako i temeljno sastavljali, unoseći u njih zadovoljstvo i ljubav. Jeste, mi zapravo volimo ono što radimo i nije nas sramota da vam to i pokažemo. Volimo i vas. I to nas nije sramota da vam pokažemo. Al kako bismo to mogli neophodno je da dođete da se upoznamo, popijemo kafu na terasi i prodiskutujemo o smislu života. Dobro, ne moramo o smislu života ali možemo da prodiskutujemo o tome šta je vama i vašem poslovanju potrebno kako bismo vam isto i omogućili. Mi smo zapravo mađioničari – vi zamislite, mi stvorimo.

Sada kada smo ovo rezimirali – jasno vam je odakle svakom našem prostoru duša. Utkali smo svoje u njih.

Naše kancelarije proizvode mir.

Same od sebe i rade po perpetuum mobile principu. Svaka naša kancelarija emituje mir, da ne kažemo da prosto zrače istim. A kako zračiš, tako i privlačiš! E pa vidite, naše kancelarije će vam privući mentalni mir za koji garantujemo da vam je preko potreban kako biste uspešno obavljali sve dnevne obaveze. Jer ako pogledate – kada ste uznemireni i sto stvari vam se vrti po glavi dođe do preopterećenja i jednostavno pregorite. Toga kod nas nema. Mi smo Buda coworking prostora, a naše kancelarije meditiraju 3 puta dnevno minimum i rade jogu ujutru i uveče, hrane se zdravo i piju puno vode. Sigurni smo da mogu da vam daju i po koji savet o tome kako da se bolje organizujete i sa vama podele ideje koje će vaše poslovanje popeti na viši nivo. Znate li odakle dolazi sav taj mir? Od činjenice da su potpuno opremljene i podmirene. Ne moraju da brinu da li treba kupiti novu stolicu, doneti još jedan sto jer širite tim, računi su uključeni u ugovor nema više brige da o tome „Hoće li nam isključiti internet jer smo zaboravili da ga platimo?“, kada dođe do nekog kvara naše kancelarije znaju da smo mi tu da to sredimo. Obezbedili smo im sve neophodne uslove da budu apsolutno dostupne i spremne da pruže ono najbitnije – mir. Upravo zato one vama obezbeđuju sve isto što smo mi njima. Slobodu da svoj radni dan organizujete kako vama najviše odgovara jer su vrata naših kancelarija otvorena 24/7, staloženost da donesete bitne odluke u najboljem interesu za vas i vaše poslovanje, vraćaju veru u saradnju, stvaraju osećaj rasterećnosti jer je sve pokriveno ugovorom i na kraju: one će prema vama uvek biti potpuno iskrene – neće vas slagati i podvući vam neki dodatan trošak.

Dakle, naše privatne kancelarije su svesne da vam se nesebično daju i uživaju u tome.

Sale za konferencije i sastanke se temelje na slozi!

Naše konferencijske sale i sale za sastanke imaju svoj horoskopski znak, nezavisan od prostora i verovatno od bilo kog ponuđenog horoskopskog znaka koji je dostupan. One su negde mešavina Strelca, Lava i Blizanca i mnogo vole pažnju velikog broja ljudi. Najsrećnije su kada su pune i kada im se dive. Vole da drže duge govore, obožavaju da se druže, oduševljava ih potpisivanje ugovora, totalno su opsednute seminarima i znanjem, odlično slušaju i pamet, a toliko su zabavne da ih svi rado posećuju i vraćaju im se! Plene kreativnošću, uvek imaju rešenja za svaki problem i ono najbitnije potpuno su izlovane od spoljne buke. Na njih ne utiče šta drugi pričaju i rade, fokusirane su na ono što se događa u njima, šta one osećaju i žele. Vrlo često im se i mi divimo pa ih i sami posetimo kako bismo na miru izmozgali nove ideje, ugovorili nove projekte, bolje se upoznali sa klijentima i naučili nešto novo. Pogotovo nam je drago što su i sale za konferencije i sale za sastanke dostupne i na sat. Uopšte nisu ograničene i ne uslovljavaju da morate dugo da im se posvećujete. Jednostavno nas pozovete, ugovorite vreme i mesto (realno, tri lokacije – još možete i da birate deo grada koji vama najviše odgovara) i mi vam obezbedimo randevu sa koferencijskom salom koja će vas osvojiti na prvi pogled. Povedite i poslovne partnere i klijente, nije fora samo vi da uživate u čarima We Share sala za sastanke i konferencije. Sharing is caring!

Jedan poziv menja sve!

Sada kada znate koliko je nama stalo do vas, ostalo je samo da vas obavestimo da smo vam spremili još jednu ljubavnu ponudu koju niko ne može da odbije.
Pogledajte je, dozovlite da se naša sreća prenese na vas i kontaktirajte nas da zajedno uživamo u lepotama biznisa.

Radujemo vam se, kao mala deca!