Zajednički prostor ili privatna kancelarija: koji je pravi izbor za vas?

Co-working spaces vs. Private offices: what is right for you?

Ne tako davno, fenomen coworking prostora promenio je lice poslovanja zauvek. Danas, ovakvi prostori nisu više namenjeni samo za digitalne nomade i preduzetnike, već i mala i srednja preduzeća. WeShare je uveo ovaj fenomen u Srbiju na velika vrata, kroz hibridni spoj gostoprimljivosti i tehnologije.

Ukoliko upravo počinjete ili tragate za načinima da se proširite na nova tržišta, možda se pitate da li je pridruživanje WeShare co-working revoluciji pravi potez.

Opcija 1: Coworking prostor

Ako ste nezavisni preduzetnik ili deo manjeg tima, co-working prostora je verovatnno pravi izbor za vas. Iako je raditi u WeShare prostorijama svakako skuplje od rada od kuće ili iz kafića, morate imati na umu brojne pogodnosti koje ovakvi prostori nude. Na primer, operativni troškovi poput kancelarijskog nameštaja, renoviranja I popravki, interneta, parkinga i štampe su pokriveni fiksnom mesečnom naknadnom. Da ne spominjemo, odsustvo kapari, plaćanja unapred I dugoročnih ugovornih obaveza.

Opcija 2: Privatna kancelarija

Kada se razmišljate između co-working prostora I privatne kancelarije, ključno pitanje na koji načinn vaši ciljnni korisnnici I klijenti trebba da Vas doživaljavaju. Ukoliko se većinski oslajate na face-to-face interakcije sa klijentima, činjenica da nemate odvojenu kancelariju može ostaviti negativan utisak, pa se privatna kancelraija čini kao jedina logična opcija. Takođe, prednosti su mir I mogućnost da odsranite sve smetnje kada želite da se fokusirate na rad.

Na kraju istina je negde u sredini. Mnogi svetski biznisi svoje poslovannje zapoćeli su u zajedničkim prostorijama I uz fleksibilnost takvih prostora vremeom zakupili I privatne kancelarije. Možda je baš takav pravi put I za vas, a WeShare Vaš saveznik koji će rasti zajedno s

About the author

Ostavite komentar

Kontakt

Imate pitanje? Mi imamo odgovor. Saznajte sve informacije o rezervaciji prostora, članstvu, zakazivanju tura, našim prostorima i brojnim pogodnostima.

Naša Lokacija

Resavska 31
Beograd

Pozovite nas

+381 64 111 7935
+381 11 7359 127

Pošaljite poruku

office@weshare.rs

sr_RSSerbian
en_USEnglish sr_RSSerbian