Boulevard Mihajla Pupina 115

Otvoren je novi We Share poslovni prostor na Novom Beogradu. Nalazimo se na adresi Bulevar Mihajla Pupina 115 (zgrada Napreda, preko puta palate Srbija). Poslovni prostor zauzima 550 kvadratnih metara, raspoređenih u 14 privatnih kancelarija, dve sale za sastanke i lounge dela. Kancelarije su potpuno opremljene (Steelcase nameštaj stolovi, stolice i ormarići), odmah su useljive i postoji mogućnost adaptacije kancelarija za potrebe poslovanja. Obezbeđen je optički internet, a na raspolaganju su vam i zajedničke prostorije – kuhinja i toalet. Prostor ima recepciju koja omogućuje doček klijenata i saradnika, tehničku podršku tokom radnog dana i mesto na kom se možete obratiti u slučaju bilo kakvih dodatnih zahteva.

We Share prostori predstavljaju jedinstven tip coworking prostora koji umesto otvorenog tipa (open space) prostora nudi privatne kancelarije koje garantuju privatnost, mir i slobodu u radu. Naš coworking sistem je odličan za timove, kompanije i poslovanja koja žele da imaju sve benefite klasičnog poslovnog prostora ali da budu okruženi profesionalcima i ekspertima iz različitih branši. Takođe, ovaj tip coworkinga omogućuje niže cene zakupa u odnosu na tradicionalni kancelarijski prostor, a dodatna pogodnost je što su svi tekući troškovi već uračunati u cenu iznajmljivanja.

Kancelarije su pogodne za tim od četiri osobe, a na vaš zahtev mogu biti proširene (adaptirane) i za veći broj zaposlenih. Za više informacija, pozovite nas ili nam pošaljite mejl.

image

POGLEDAJTE NAŠU VIRTUELNU TURU

Vaš komfor je naš prioritet

Galerija

image
KONTAKT
Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja
Zajedno gradimo uspeh!
NAŠE LOKACIJE

______________________
Resavska 31

Žorža Klemensoa 19

Bulevar Mihajla Pupina 11

POZOVITE NAS

______________________
+381 64/111-79-35
+381 11/735-91-27

POŠALJITE PORUKU

______________________
office@weshare.rs

image

    image
    sr_RSSerbian