poslovni prostor u zgradi Napreda

Opremljene kancelarije za izdavanje

Otvoren je novi We Share poslovni prostor na Novom Beogradu. Nalazimo se na adresi Bulevar Mihajla Pupina 115 (zgrada Napreda, preko puta palate Srbija). Poslovni prostor zauzima 550 kvadratnih metara, raspoređenih u 14 privatnih kancelarija, dve sale za sastanke i lounge dela. Kancelarije su potpuno opremljene (Steelcase nameštaj stolovi, stolice i ormarići), odmah su useljive i postoji mogućnost adaptacije kancelarija za potrebe poslovanja. Obezbeđen je optički internet, a na raspolaganju su vam i zajedničke prostorije – kuhinja i toalet. Prostor ima recepciju koja omogućuje doček klijenata i saradnika, tehničku podršku tokom radnog dana i mesto na kom se možete obratiti u slučaju bilo kakvih dodatnih zahteva.
We Share prostori predstavljaju jedinstven tip coworking prostora koji umesto otvorenog tipa (open space) prostora nudi privatne kancelarije koje garantuju privatnost, mir i slobodu u radu. Naš coworking sistem je odličan za timove, kompanije i poslovanja koja žele da imaju sve benefite klasičnog poslovnog prostora ali da budu okruženi profesionalcima i ekspertima iz različitih branši. Takođe, ovaj tip coworkinga omogućuje niže cene zakupa u odnosu na tradicionalni kancelarijski prostor, a dodatna pogodnost je što su svi tekući troškovi već uračunati u cenu iznajmljivanja.
recepcija novi beograd
Proces zakupa je jednostavan, bez agencija, provizija, kompleksnih pravnih i tehničkih poteškoća. Ugovor sklapate direktno sa nama, a trajanje ugovora možete sami da birate. Poslovni prostor se nalazi u okviru biznis centra i blizu je banka, restorana, kafića, prodavnica plus je odlično povezan sa svim delovima grada (veliki broj autobusa staje u neposrednoj blizini). Zgrada ima svoj parking, a usluga parkinga se dodatno naplaćuje na mesečnom nivou.
Kancelarije su pogodne za tim od četiri osobe, a na vaš zahtev mogu biti proširene (adaptirane) i za veći broj zaposlenih.
Za ugovore od šest meseci i više spremili smo vam posebnu pogodnost, više o ponudi saznajte ovde.
Za više informacija i zakazivanje obilaska, kliknite na jedno od dva dugmeta pri dnu stranice.
Tu smo da vam pružimo sve neophodne uslove za rast i razvoj biznisa!
image
image
KONTAKT
en_USEnglish