Rad od kuće ili coworking: šta je isplativije?

Is a Coworking Space Worth the Cost if You’re Already Working From Home?

Ukoliko ste neko ko je proveo mnoge dane radeći od kuće, premeštanje u coworkig prostor može biti teška odluka. Iako rad od kuće ima mnoge prednosti, postoje i one loše strane. Najveća prednost je verovatno ušteda vremena prilikom putovanja od posla do kuće, pogotovo ukoliko radite u Beogradu. Međutim, u isto vreme kućne kancelarije znaju da budu vrlo usamljena mesta, pogotovo ukoliko Vaš posao ne zahteva kontakt sa mnogo ljudi.

Koncentracija.

Što se tiče buke i različitih faktora koji se tumače kao ometajući, činjenica je da je coworking prostor mnogo bučniji od kućne kancelarije. Međutim, ove takozvane smetnje, često su ono što nas čini budnima i koncentrisanim na rad. Iako tišina neretko prija, produktivna, živahna i energična sredina može nas inspirisati na rad i pospešiti našu kreativnost.

 

 

Networking

Neki pojedinci vole da upoznaju nove ljude, a neki ne. Bez obzira kakav Vi stav imate prema novim poznanstvima, networking ostaje jedan od najkorisnijih alata kada je poslovni uspeh u pitanju. Suprotno mišljenju većine, coworking ne podrazumeva neprestano lažno osmehivanje, već prostu priliku za nova poznanstva - koju možemo iskoristi ili ne. U coworking prostorima rade najrazličitiji profili, oni koji žele isključivo da se kocnentrišu na rad mogu učiniti to bez problema.

Troškovi.

Coworking prostori suštinski nisu skupi, ukoliko sagledamo čitavu sliku koja podrazumeva ogroman broj pogodnosti od recepecionarskih I štamparskih usluga da tehnološki napredne opreme. Bez obzira da li ste deo startapa ili individualni preduzetnik, cena coworking prostora uklopiće se u vaš budžet.

 

 

About the author

Ostavite komentar

Kontakt

Imate pitanje? Mi imamo odgovor. Saznajte sve informacije o rezervaciji prostora, članstvu, zakazivanju tura, našim prostorima i brojnim pogodnostima.

Naša Lokacija

Resavska 31
Beograd

Pozovite nas

+381 64 111 7935
+381 11 7359 127

Pošaljite poruku

office@weshare.rs

sr_RSSerbian
en_USEnglish sr_RSSerbian