Zajednički prostor ili privatna kancelarija: koji je pravi izbor za vas?

Zajednički prostor ili privatna kancelarija: koji je pravi izbor za vas?

Fenomen co-working prostora promenio je lice poslovanja. Danas, coworking prostori namenjeni su digitalnim nomadima , preduzetnicima, a i malim i srednjim preduzećima. WeShare poslovni prostor prepoznao je potrebu domaćeg tržišta i kroz spoj gostoprimstva i tehnologije unapredio je način modernog polovanja u Srbiji.

Spremate se za nove poslovne poduhvate? Širite poslovanje ili tim? Želite da se povežete sa stručnjacima iz različitih oblasti? Razmislite prvo o tome odakle krećete i na koji način možete unaprediti svoju dnevnu, poslovnu rutinu. WeShare tim profesionalaca predlaže da otvorite nove horizonte izborom kancelarije iz koje ćete raditi. U zavisnosti od tvojih potreba, WeShare nudi dva modula:

Opcija 1: Coworking prostor

Ako ste nezavisni preduzetnik ili deo manjeg tima, co-working prostora je pravi izbor za vas. WeShare coworking prostor nudi mnoge pogodonosti, kao što su: udoban i moderan kancelarijski nameštaj, interneta, parkinga, kuhinje, mesta za odmor, terase i štampe. Takože, otvaramo vam mogućnost da se povežete sa drugim profesionalcima, naučite nešto novo, dobijete nove ideje, steknete nove partnere koji će vaš biznis pokrenuti i podići na novi nivo. Mislili smo i na finansisjke olakšice, pa tako kod nas sve prolazi bez kapara i obavezujućih ugovara na dug vremenski period.

Opcija 2: Privatna kancelarija

Ukoliko se dvoumite između co-working prostora i privatne kancelarije, ključno pitanje je na koji način tvoji ciljni korisnici i klijenti treba da Vas doživljavaju? Ukoliko se većinski oslanjaš na direktne interakcije sa klijentima, privatnost je za tebe od presudnog značaja. Privatna kancelarija nudi upravo to, kao i mogućnost da radiš sa timom. Mir, fokusiranost i sloboda u organizaciji rada uvek vode ka uspehu, a to ćeš u WeShare privatnim kacelarijama sigurno imati.

Mnogi svetski biznisi svoje poslovanje započeli su upravo u zajedničkim prostorijama, a uz fleksibilnost takvih prostora vremenom zakupili i privatne kancelarije. Možda je baš takav pravi put i za tebe, a WeShare tvoj saveznik koji će ti pomoći na putu ka razvitku.

About the author

Ostavite komentar

Kontakt

Imate pitanje? Mi imamo odgovor. Saznajte sve informacije o rezervaciji prostora, članstvu, zakazivanju tura, našim prostorima i brojnim pogodnostima.

Naša Lokacija

Resavska 31
Beograd

Pozovite nas

+381 64 111 7935
+381 11 7359 127

Pošaljite poruku

office@weshare.rs

sr_RSSerbian
en_USEnglish sr_RSSerbian