FLEKSIBILNA KANCELARIJSKA REŠENJA

Osposobite sebe i svoj tim fleksibilnim kancelarijskim prostorom, vrhunskim pogodnostima i beskonačnim mogućnostima za napredak.

O nama

Weshare nudi fleksibilne, moderno opremljene prostore namenjene, malim i srednjim preduzećima, timovima, pojedincima, ambicioznim preduzetnicima i svima koji imaju potrebu da svoje poslovanje podignu na viši nivo. We share Vam omogućava efiksano poslovanje u prilagodljivom i fleksibilnom radnom okruženju bez tradicionalnih troškova, dugoročnih obaveza i nepredviđenih situacija.

Naša kompanija je društveno odgovorna i vodi brigu o svojim klijentima!
U prostoru se poštuju mere prevencije od Covid-19 virusa koje se ogledaju u održavanju higijene, redovnoj dezinfekciji kao i održavanju fizičke distance korisnika. Za vas su otvorena vrata individualnih kancelarija u Žorža Klemensoa 19 ! Kancelarije su fizički razdvojene i omogućuju pojednicima i timovima da rade bez fizičkog kontakta sa drugim korisnicima prostora.
Zajedno napredujemo u svakoj situaciji.

  Pridružite nam se danas i iskusite kancelarijske prostore koji inspirišu inovacije, angažuju zaposlene i rastu zajedno sa vama.

Usluge

Prilagodljiv i fleksibilan prostor na tri prestižne lokacije u Beogradu. Obezbeđen je 24/7 pristup, super brzi internet, telefonske govornice, sale za konferencije, recepcijske i štamparske usluge, privatne kancelarije, radni stolovi i terase. Moderno poslovanje bez tradicionalnih troškova.

Privatne kancelarije

Odmah se bacite na posao sa WeShare kompletno opremljenim kancelarijama spremnim za useljenje uz pristup premium pogodonostima, konferencijskim salama i operacionom podrškom.

Work stations

Zavisno od vaših potreba, u mogućnosti smo da Vam ponudimo između 1 i 250 radnih stanica. Svaka radna stanica je opremljena steelcase kancelarijskim nameštajem, bežičnim internetom, priting servisom i ima pristup svim pogodnostima.

Virtuelna kancelarija

Prijavite svoju kompaniju na bilo koju od naših prestižnih lokacija i dozvolite nama da se postaramo za telefonske i poštanske usluge, time Vama kreirajući slobodu da se fokusirate na Vaš rad.

Privatna sala za sastanke

Weshare privatne sale za sastanke skrojene su za sve vaše pokretačke ambicije i snažne kreativne ideje, opremljene svim potrebnim tehničkim elemetntima, podržaće vaš tim kroz sve važne odluke, sastanke, raznovrsne radionice, itd.

Sala za konferencije

U Weshare salama za konferencije možete organizovati poslovne radionice, kurseve, predavanja i seminare. Weshare prostori kreirani su da podnesu svaki izazov i prilagoavaju se Vašim potrebama.

Flexi rešenja

Obezbedite sebi dovoljno prostora bez tradicionalnih troškova iznajmljivanja prostora i dugoročnih obaveza. Isprobajte različite opcije svakog meseca i unapredite svoj paket onda kada vam je to potrebno. Private office + balcony, private meeting room + dva stola, i još mnogo kombinacija skrojenim po Vašim potrebama.

RESAVSKA

Inovatnivni poslovni prostor nalazi se na Beogradskoj opštini Savski Venac od 2018. godine. Moderno opremljeni kancelarijski prostor, na 520 kvadratnih metara, opremljen je stabilnim optičkim internetom, telefonskim govornicama, konferencijskim salama i otvorenim prostorom uz recepcionarske usluge.

ŽORŽA KLEMENSOA

Weshare poslovni prostor u ulica Žorža Klemensoa u srcu Beogradu raspolaže sa 108 radnih mesta, 2 konferencijske sale, optičkim internetom, otvorenim prostorom, telefonskim govornicama i recepcionarskim uslugama koje se mogu koristiti 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji

ŽORŽA KLEMENSOA

Weshare poslovni prostor u ulica Žorža Klemensoa u srcu Beogradu raspolaže sa 108 radnih mesta, 2 konferencijske sale, optičkim internetom, otvorenim prostorom, telefonskim govornicama i recepcionarskim uslugama koje se mogu koristiti 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji

BULEVAR MIHAJLA PUPINA

Poslovni prostor nalazi se na Novom Beogradu u Bulevaru Mihajla Pupina broj 115, sa čak 250 radnih mesta i 4 konferencijeske sale. Ono što izdvaja ovaj prostor jeste moderan dizajn uz izobilje priprodnog svetla. Pored steelcase kancelarijskog nameštaja i opreme, pouzdane WiFi mreže, konferencijskih sala i stolova za rad Weshare Novi Beograd nudi Vam i recepcijske kao i usluge štampe.

Pogodnosti

Weshare Vam nudi sve alate neophodne da pokrenete svoju kreativnost, poboljšate produktivnost i proširite profesionalne kontakte. Napravite paket prema stvarnim potrebama

Fleksibilni ugovori

Top Lokacija

Profesionalno poslovno okruženje

Brz internet

24/7 Pristup

Stock photography

Mislite da ste pronašli svoju sledeću kancelariju?

BookNow

Poslovni prostori

Unapredite svoje poslovanje sa WeShare kompletno opremljenim kancelarijama dostupnim na tri prestižne Beogradske Lokacije. Kompletno opremljene, spremne za useljenje WeShare kancelarije možete naći u Resavskoj, Žorža Klemansoa i Bulevaru Mihajla Pupina.

Resavska

Žorža Klemensoa

Mihajla Pupina

Resavska

Žorža Klemensoa

Mihajla Pupina

Resavska

Žorža Klemensoa

Testemonijali

Sve ono što su drugi rekli o nama. Možda su iskustva naših korisnika baš ona pokretačka snaga koja Vam je potrebna da donesete odluku i podignete svoje poslovanje na viši nivo uz Weshare!

2200

m² kancelarijskog prostora

28200

m² iznajmljenog prostora

3

Lokacije

420

Događaja

Cenovnik

WeShare nudi prediktabilnost i sigurnosti za svaku lokaciju i svaki budžet. Sa kompletno opremljenim privatnim kancelarijama koje omogućavaju Vama i Vašem timu profesionalne usluge, beskonačno networking mogućnosti i prostor koji raste zajedno sa Vama. WeShare vam omogućava da efikasnije koristite prostor tako što plaćate samo ono što Vam je zaista potrebno. Mesečni iznosi su fiksni i dozvoljavaju biznisima i preduzetnicima da se fokusiraju na svoj posao.

Privatna kancelarija

699€ + PDV/mes
 • Poptpuno opremljen, Steelcase kancelarijski prostor
 • 24/7 Pristup
 • Recipcionarske usluge
 • Poštanska adresa i telefonska linija
 • Kancelarijska oprema
 • 15 domena
 • Sala za konferencije
 • Brzi internet i štampa
 • Telefonske govornice
 • Od 1 do 250 radnih stanica
Prijavite se

Sala za konferencije

20€ + PDV/h
 • Poptpuno opremljen, Steelcase kancelarijski prostor
 • Bele table
 • Flip chart-ovi
 • TV visoke rezolucije i dimenzije
 • Od 1 do 12 osoba
Prijavite se

Virtuelna kancelarija

39€ + PDV/mes
 • Prijavite svoju firmu na naše lokacije
 • Poštanske usluge
 • Usluge telefonije
 • Jedinstvena rešenja
Prijavite se

Najnovije vesti

Kako da Vam svaki dan na poslu bude bolji nego prošli? Širenje Vašeg biznisa zahteve nove ideje, najnovije vesti, istraživanja i još mnogo toga. Ovde možete naći ideje koje mogu da inspirišu, neguju i motivišu Vaš tim.

Razlika između sale za konferencije i privatne kancelarije

Poslovni prostori WeShare-a poznati su po sveobuhvatnoj ponudi i usluzi prilagođenoj potrebama poslovanja – od

Pročitajte još
Virualna kancelarija

Moderno poslovno okruženje, razvoj različitih vidova poslovanja i tehnologije dovelo je do novih potreba tržišta.

Pročitajte još
5 saveta kako održati i unaprediti poslovanje tokom krize

Svi smo svesni uticaja koji 2020. godina ima na nas, naša poslovanja i svet u

Pročitajte još

Kontakt

Imate pitanje? Mi imamo odgovor. Saznajte sve informacije o rezervaciji prostora, članstvu, zakazivanju tura, našim prostorima i brojnim pogodnostima.

Naša Lokacija

Resavska 31
Beograd

Pozovite nas

+381 64 111 7935
+381 11 7359 127

Pošaljite poruku

office@weshare.rs

sr_RSSerbian
en_USEnglish sr_RSSerbian