5 Neverovatnih Benefira Coworkinga

5 Neverovatnih Benefira Coworkinga

Zanimljivo je da se u prethodnik nekoliko godina, coworking fenomen eksponencijalno razvio, a po svemu sudeći, nastavlja da raste. Zato ćemo predstaviti pet najvećih prednosti i koristi koje Vi i Vaš biznis može imati od coworking prostora.

 

Pouzdanost

 

WeShare vam nudi različite pakete sa fiksnim mesečnim naknadama, bez operativnih troškova poslovanja I drugih nepredviđenih troškova. Uz naše usluge imate predvidive I stabilne troškove za svaki budžet bez dugoročnih obaveza.

 

Fleksibilnost

 

Mi vam nudimo agilan I fleksibilan poslovi prostor tako da placate samo prostor koji Vam je zaista potreban. Bez nepotrebnih troškova.

 

Networking

 

Coworkig prostori predstavljaju mnogo bolju priliku za proširenje poslovajna od izajmljivajnja zasebnih pribatih kacelarija. Upoznavanje ambicizonih pojediaca iz najrazličitijih oblasti nikad nije bilo lakše. Kroz nova poznanstva možete steći znajna koja Vam do sada nisu bila dostupna, pronaći nove partnere, prilike za širenje poslovajnja, itd. Upoznajte kreativce, biznismene, naučnike, preduzetnike I druge ambiciozne pojedince.

 

Manji operativni troškovi

WeShare Vam nudi uslove modernog poslovanja bez tradicionalih troškova. Naši poslovni prostori opremljeni su steelcase nameštajjem, najnaprednijom tehnologijom, stabilnom iterant konekcijom, itd. Opremljivajne poslovnog prostora za mala I srednja preduzeća može biti izuzetno iscrpljujuće I skupo. Baš iz tog razloga, premeštajnje u coworking prostor smajnuje operativne tropkove I zahteva znatno majni kapital od opremljivajna sopstvenog poslovnog prostora.

 

Rad sa istomišljenicima

 

Često se dešava da oni koji rade od kuće ne mogu da se fokusiraju I pronađu mir zbog osećaja izolovanosti ili usamljenosti. Socijalizacija sa ljudima koji slično razmišljaju je izuzetno važna za postizanje ciljeva. Na kraju krajeva, ne smemo zaboraviti da je čovek društveno biće.

About the author

Ostavite komentar

Kontakt

Imate pitanje? Mi imamo odgovor. Saznajte sve informacije o rezervaciji prostora, članstvu, zakazivanju tura, našim prostorima i brojnim pogodnostima.

Naša Lokacija

Resavska 31
Beograd

Pozovite nas

+381 64 111 7935
+381 11 7359 127

Pošaljite poruku

office@weshare.rs

sr_RSSerbian
en_USEnglish sr_RSSerbian